Dénes - basszus gitár

… hát nézzétek… A nevem Horváth "DNS" Dénes, a basszusgitár lelkes amatõre. Krisztus után 1982 február 10-én láttam napvilágot.

1 év bölcsõde és 3 év óvoda után elvégeztem azt a kurva fontos általános iskolát, majd egy kalap szar iskolába kerültem. Nem akarok egy iskolát sem lejáratni, ezért sohasem mondom el, hogy a Bethlen Gábor SZKI volt. SOSEM SZEDITEK KI BELÕLEM!!! Most a Gábor Dénest nyomom. És ne fikázzátok, mert nem olyan könnyû, mint ahogy ezt sokan állítják. Ez fõleg a Kodolányisoknak és az ÁVF-eseknek szól(Hogy ez a srác, mennyi iskolát ismer... Nagyon mûvelt.:Norbi). Ja, és a Puskás András is oda jár, úgyhogy KUSS! (Nem inkább QSS? - a szerk.:Norbi)

Családi állapotom: Van egy édes drága anyukám (kedvenc száma: Hatóságilag Tilos: Menny innen te veréb), egy nagyon ügyes apukám, egy nagyon okos bátyám, és egy angyalian tündéri barátnõm (már 2 éve). Ja, és nagyon sok haverom, barátom, ismerõsöm, akiket nagyon csípek. (Na, egy tökéletes környezet. - a szerk.:Norbi) Legjobb barátom nincs, mert az egy nagy FASZSÁG! …csak megbántanám a többit.

Hobbik: Már 10 éve focizom kisebb nagyobb sikerrel. "sikerek": A Budapest válogatottal országos bajnokságot nyertem, 4 évig kihagyhatatlan voltam a csapatomból… hát nem sok (Nem bizony. Fõleg ha a fele nem is igaz... - a szerk.:Norbi). Most éppen a Mátyásföli LTC-t erõsítem, de remélem már nem sokáig.
Szeretek iszonyatos mennyiségû sört az arcomba vágni. A bort utálom. Sörök mellett nagyok dumálni, illetve meccset nézni (a barátnõm nagy örömére).

Kedvenc zenekarok:
1.Baracka
2.Hatóságilag Tilos
3.Érdekfeszület
4.Bad Religion
5.The Offspring (régi számai)
6.Green Day

e-mail: kpgd@webmail.hu